marți, 1 martie 2011

Sa vina primavara!

SA VINA PRIMAVARA!!! Daaaa! Sa vina primavara cat mai repede , nu numai in calendar! Poate daca strigam cu totii, gandim cu totii asta, poate o convingem! Sa se  trezeasca totul la viata, sa infloreasca natura , sa fim dezmierdati cu ciripit de pasari....asa cum ne promiteau cartile copilariei! Sa fim mangaiati si incalziti de un soare cald! Sa ne bucuram si sa radem mai mult!....imi doresc asa mult sa se intample asta...si va doresc si voua!
Sa avem o primavara frumoasa si colorata, si multe multe zambete!


Si pe post de martisor,  va destainui o informatie legata de una  dintre micile mele placeri vinovate-cumparaturile: ca si in anii trecuti, pana pe 9martie, este o reducere de 15% la toata gama de machiaj si vopsea de par, in magazinele Carrfefour. Reducerea  consider ca este binevenita in cazul in care doriti un produs mai scump , si diferenta este sesizabila. Eu recunosc ca de-abia asteptam asta:P

4 comentarii:

  1. Frumoase ganduri de 1 Martie chiar daca afara inca ninge si e alb totul. Sa fie precum zici tu si sa aveti o primavara asa cum o visati.
    Multe flori si martisoare sa primiti azi de 1 Martie!
    Ganduri de bine si un martisor virtual va trimit si eu cu mult mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Vali!Esti o draguta! si voi sa primiti martisoarele dorite!
    Multumesc si pentru invitatia la concursul vostru, foarte frumoasa initiativa voastra si de laudat ceaa ce incurajati, insa nu m-am mobilizat cu pozele, mailul...asa ca voi participa anul viitor!
    Va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt perfect de acord cu tine,sa vina,dar la noi ninge!Iti dorim si tie sa ai o primavara frumoasa cu tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mari , noi am hotarat sa prelungim perioada de trimitere lucrari pana pe 3 Martie, daca doresti mai ai timp sa te mobilezi pentru ceva dragut si simplut pe masura puterilor voastre. Asa ca te asteptam cu mult drag daca te hotarastisi timpul iti permite.

    RăspundețiȘtergere