vineri, 18 martie 2011

Despre homeschooling

Azi dimineata am citit un articol in care am gasit unele raspunsuri interesante date de o mama care isi educa copiii acasa:
http://temepentruacasa.wordpress.com/2011/03/18/o-conversatie-cu-john-holt-i/

O zi buna!

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti s-a parut interesant articolul si sper sa-ti placa si partea a doua.
    Am de facut o mica precizare: raspunsurile sunt date de John Holt, intrebarile fiind puse de Marlene, mama care isi educa acasa copiii. Am modificat introducerea ca sa fie mai clar. Nu prea se intelegea cine pe cine a intervievat, recunosc. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, recunosc ca am inteles ca John Holt era cel care punea intrebarile, deci iti multumesc pentru clarificare.
    Articolul m-a atras pentru ca, printre altele, au fost puse doua intrebari care le regasesc frecvent in discutiile cu alte persoane:
    1.au parintii pregatirea pedagogica, informatii, talent, rabdare etc pentru homeschooling?
    2. ce se intampla cu asa zisa viata sociala a copiilor?
    si mi-au placut raspunsurile:)

    Si tin sa te felicit pentru preocuparea, traducerile, ajutorul oferit, informatiile referitoare la alternativele de educatie, incurajarea si sustinerea pentru parintii care cocheteaza cu homeschoolingul si unschoolingul! Mie una imi esti de folos cu acest blog!Multumesc si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant, intr-adevar. Insa ma macina atat de mult ideile astea care sunt cumva out off box, privind din perspectiva parintelui care, consider eu, nu voi putea lua o asemenea decizie vreodata, din varii motive..

    RăspundețiȘtergere