miercuri, 16 martie 2011

La multi ani mami!

Azi este ziua mamei mele!  Buni de la Constanta! 
La multi ani mami! Sa fii sanatoasa si puternica! Sa ai parte de mai multe bucurii si nicio neplacere! Sa fii puternica  si vesela! 
Si iti multumim pentru sustinere, pentru rugaciuni, pentru iubirea ce ne-o arati! Pentru ca ne suni in fiecare zi sa ne intrebi ce facem si sa ne urezi o zi frumoasa, pentru ca ne faci pachetel cu bunatati, pentru ca atunci cand vii la noi imi amintesti ce bine e sa ai o mama alaturi! Si iti multumim pentru tot ce faci pentru noi, si pentru tot ce ai vrea sa mai  faci!
Te iubim mult si te imbratisam calduros!Sa ai o zi frumoasa si cu multe flori!


La multi ani mami!!!!

7 comentarii:

  1. o, ce dragutz! sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa si sa te bucuri mereu ca exista:)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani mami lu' Maaariiiii! Sa fiti sanatoasa si bucuroasa si sa continuati sa trimiteti pachetele cu bunatati cat mai des:). Si sa veniti cat mai des in Bucuresti:)
    Pupici de la Andreea si mamica ei

    PS: Pupici si pentru MAri si Mariuca, sa va traiasca mama si bunica

    RăspundețiȘtergere
  3. lA MULTI ANI!Sa va fie sanatoasa, e cel mai important!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc mult dragelor! Multumesc pentru urarile frumoase! o sa le citeasca si ea, sper...:) Si voi sa fiti sanatoase, sa va bucurati de mamicile voastre, sa le dea Dumnezeu sanatate multa ca sa ne bucuram impreuna de minunatiile noastre astea mici!:P

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani fericiti mamei tale! Sa-i dea Dzeu multa multa sanatate! Va pupam si va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Andreea!Esti o draguta!Si noi va dorim voua multa sanatate si sa fiti fericite!O pupam si pe Sorina cu drag, si poate ne mai vedem prin parc!

    RăspundețiȘtergere
  7. buni de la Constanta17 martie 2011 la 12:26

    Multumesc f mult ptr urare.Cat despre voi ce sa zic sunteti niste dragalase ,jucause si cred ca trebuie sa o inscrieti la "ROMANII AU TALENT" scena cu tobele .va pupa buni NUTZI cum imi spune Maria.

    RăspundețiȘtergere