sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Vreau sa multumesc...

Unul dintre motivele pentru care am vrut sa scriu intr-un blog , este acesta: pot sa scriu despre ce nu indraznesc sau nu pot sa zic cu voce tare. Si as vrea sa incep cu multumirile:
  • multumesc fiicei mele Mariuca pentru ca este o fetita cuminte, dulce si afectoasa, pentru ca  ma pupa cu maaaare drag in fiecare zi  si se bucura zgomotos cand ma vede!
  • multumesc sotului meu, pentru ca este cel mai mare critic si sustinator al meu, pentru ca ma iubeste  asa   cum sunt;
  • multumesc parintilor mei ca au avut grija de mine si m-au crescut cu multa dragoste; 
  • multumesc mamicilor  Roxana, Iza, Alexandra, Mada, Magda pentru ca am putut vorbi cu ele despre muuulte din framantarile mele legate de ingrijirea si cresterea Mariucai, si de la fiecare dintre ele am  de invatat cate ceva; si piticilor Andreea, Sophia, Sebastian, Simeon si Mihnea pentru ca se joaca asa frumos cu/pe langa Mariuca:)
  • si mai vreau sa multumesc Irinei si lui Dan pentru data de 8iulie 2006 , si tot ce a urmat de atunci, familiei Radu pentru exemplul care mi-l ofera, Cristinei si Nuti pentru lunga si frumoasa prietenie.

8 comentarii:

  1. yeeeey! in sfarsit ti-ai facut blog! asa o sa va urmaresc cu sufletul la gura in fiecare zi si sper sa mai scrii pt. ca imi place mult cum ai inceput! pupici multi si felicitari pt. minunea din viata ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. wow!deja ai aflat de blog!cum? Ca eu inca invat despre asta si inca lucrez la setari.Multumesc pentru interes!Va pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Yuuhuuu,arata foarte bine:). Multumirile ti le intorc si eu, inzecit, pentru ca ne-ati fost alaturi si la bine si la rau, pentru ca fara voi ar fi fost mai greu, mai putin amuzant, mai putin interesant. Deci, pupiiiiiici multi!

    RăspundețiȘtergere
  4. PS: poate reusesti sa scoti si literele alea de test pe care trebuie sa le bagam la comentarii:)). Eu nush de unde se seteaza chestia:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxana, prietenia cu voi ne-a fost si noua de mare ajutor. Intr-adevar cand intalnesti si stai de vorba cu alte mamici care trec prin aceleasi lucruri si cu care poti vorbi de la lucruri importante pana la cele mai marunte lucruri legate de copii, zilnic, uneori si dimineata si seara :) e mare lucru!Oricat de multa sustinere am avut din partea familiei, am simtit ca cel mai bine ma intelegi tu si alte cateva mamici, si de aceea am tinut sa iti multumesc aici, pentru ca altfel nu m-am priceput:D
    Legat de eliminarea literelor alea...eu inca incerc toate setarile de aici sa vad ce se intampla:P daca descopar ceva, te anunt!

    RăspundețiȘtergere
  6. am aflat de pe blogul Roxanei pe care il urmaresc zilnic iar in partea stanga a paginii sunt blogurile pe care ea le urmareste deci...cum sa nu vad eu aparitia unui nou blog numit ''minunea din viata mea?''.
    si noi va multumim ca existati si cu siguranta viata mea de mamica si viata lui Sebi ar fi muuuuult mai plictisitoare daca nu v-am fi intalnit. pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia te uita cine a aparut prin blogosfera _ yahooooo sau mai bine zis Wiiiiinnie!!!!:)))

    Sa stii ca ne pare foarte bine ca v-am intalnit si ca putem discuta mereu despre multe teme pe care nu le poti aborda cu oricine, asa ca daca suntem la capitolul multumiri MULTUMIM si noi ca sunteti aici! Pupici*

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mada: wiii-niii!:))..m-am gandit ca am si eu loc in blogsfera!timid asa...pentru ca nu e nimic din ce nu s-a zis/s-a gandit pana acum, dar cred ca este un alt mod de a tine legatura cu voi, ca si asa ne vedem mai rar in perioada asta. Asa suplinim discutiile din parc:P Pupici si pentru voi!

    RăspundețiȘtergere