marți, 25 ianuarie 2011

"Dansam pentru ca Andreea sa danseze din nou"

Azi atasez o invitatie, din partea nasilor nostri: o invitatie la dans si mai ales, o invitatie de a o ajuta pe Andreea:

DANSAM PENTRU CA ANDREEA SA DANSEZE DIN NOU
Dragi prieteni,
Va invit la un eveniment altfel decat orice am organizat pana acum. In ajunul Craciunului, Echipa Dan's Discovery a pierdut un membru de baza, pe Daniel Nechita, la doar 24 de ani. Iubita lui, Andreea, cea care se ocupa de grupele de copii, a supravietuit miraculos. Pentru ea si pentru a ne alina durerea, organizam un spectacol special, menit sa va bucure intr-o dupa-amiaza friguroasa de iarna. Mai jos aveti povestea iar in afisul atasat- datele spectacolului.


Ea este Andreea (in afisul atasat)- o dulceata de fata, un suflet ales si cald, un om care iubeste dansul. Andreea a dansat si a invatat pe o multime de copii sa danseze. Probabil ca, in sufletul ei, danseaza si pe patul de spital unde a ajuns in urma accidentului de masina in care a fost victima exact in Ajunul Craciunului.
Andreea si-a dorit sa traiasca. De la 3% sanse de supravietuire, astazi este constienta si cu sanse mari. Aceasta lupta se pare ca a fost miraculos castigata.  Organele vitale s-au stabilizat pe rand desi raman cu serioase sechele, la care se adauga multiple fracturi, imobilizare, interventii chirurgicale, recuperare fizica.
Noi ne dorim ca Andreea sa danseze din nou, sa se intoarca la copiii de care intreaba fara incetare. Ne dorim sa ne bucuram sufletele cu prezenta ei. Pentru asta ne adunam pe data de 30 ianuarie sa facem ce stim noi mai bine- sa dansam. Sa dansam pentru voi, toti cei care vreti sa puneti o caramida, mai mare sau mai mica, dupa putinta, la recuperarea ei. Sa va invatam si pe voi putin din magia a ceea ce ea ne-a ajutat sa imprastiem in lume.
Dincolo de rugaciunile noastre, de dragostea si entuziasmul pe care i-l trimitem, familia ei are nevoie de sprijin pentru lunga perioada de recuperare, pentru interventiile chirurgicale, pentru medicamente. Atunci cand suntem multi efortul individual nu este mare, dar rezultatul este maret.
Veniti sa petrecem doua ore agreabile in care veti vedea showuri de dans sportiv, dans modern si multe alte surprize, in care veti dansa si veti cunoaste oameni minunati; faceti CEVA intr-o dupa-amiaza in care ati putea irosi timpul nesemnificativ. Beneficiile sunt reciproce.


Irina Tepuru
Psihoterapeut, psihoterapie prin dans si miscare
Compania Dan's Discovery 
irina@dansdiscovery.ro; www.dansdiscovery.ro
0742002734

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu