sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Descoperiri virtuale

In ultima vreme am netuit in lung si in lat...si am facut niste descoperiri care mi-au delectat privirea, mi-au adus buna-dispozitie, m-au inspirat si ma bucura zilnic! Este vorba de blogurile unor mamici din tara, dar mai ales din State...unde parca vad o alta lume. Imi place optimismul, siguranta, increderea si bucuria care o degaja toate! Nu o sa fac un top , pentru ca nu as sti unde sa le situez, dar o sa specific de ce m-au impresionat. Mi le-am salvat ca sa pot fiu la curent cu tot :D Si vreau sa le multumesc ca au ales sa scrie despre lucrurile din viata lor, si asa eu sa pot gasi surse de inspiratie, sa imi iau avant, sa capat curaj ca multe lucruri le pot face daca am incredere si credinta.
Si m-am hotarat sa nu mai astept sa se intample lucruri marete pentru a fi fericita, ci pot gasi bucurii si satisfactii acum, sa fiu multumita si pentru ce am, si pentru ce imi doresc, sa le astept sau sa fac sa se intample cu zambet, nu cu indignare si suparare ....cel putin incerc:D  la un moment dat, o sa reusesc
Si o sa reusesc, pentru ca o am pe Mariuca! :)
Sa revin la bloguri....the nominees are:


- adresa blogului o am de la Roxana. pe langa grafica si pozele frumoase, imi plac fetitele mult, si ma impresioneaza si sensibilizeaza trairile mamei atunci cand e vorba de fetita cea mica.Plus de asta, petrecerea de Craciun a celor mici a fost super tare  :P, imi place mesajul ..."enjoying the small things..."

- cele mai haioase si simpatice poze de familie! mi-au placut mult mult!

- o familie super simpatica , ea working-mom, el rock n roll super dad :P, cei mici dulci foc, mi-a placut mult postarea despre noua lor casa....sper sa pot scrie si eu un astfel de post intr-o buna zi...despre o asemenea casa...sau orice casa/apartament  :P

- m-am topit toata cand am dat de blogul asta! niste minunatii! imi pare rau ca nu inteleg ce scrie , nici nu stiu macar ce limba e...dar realizarile sunt extraordinare! vreau si eu papusele de astea!

 -mama este permament vesela si optimista, imi plac jocurile lor,  imi place ca posteaza des , mi se pare simplu si frumos


Si mai sunt....dar ele sunt cele care m-au impresionat cel mult in ultima vreme!

Enjoy!

3 comentarii:

  1. Foarte interesant topul tau!
    Si mie imi place energia si pofta de viata pe care o transmit, chiar si virtual, unele familii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Loredana, am incercat sa nu fie chiar un top, pentru ca nu stiu care ar fi ordinea...dar intr-un sire trebuiau scrise si ele :P Cateodata , ma inspira sau imi amintesc altii, chiar si fara stirea lor, de lucrurile frumoase de care ar trebui sa ne bucuram! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. O saptamana linistita si cu mai multa viata ,asa cum t-ai promis,si cum incercam sa ne incurajem ca o sa fie mai bine,muncind si cu mult optimism si cu credinta .
    I-mi este dor de MARIUCA si de voi.
    va pupa Buni.

    RăspundețiȘtergere