duminică, 30 septembrie 2012

5 ani si multi inainte!

Azi ne-am trezit  frumos de dimineata, am baut cafeaua, am facut rucsacul cu care iesim de obicei cu Mariuca, am stabilit ce face unul, ce face altul, eu am fost  la balet cu Mariuca, apoi ne-am jucat prin Cismgiu, el s-a dus la clubul de tenis...deci totul a decurs normal, pentru o zi de weekend in familia noastra:) si la ora 13 primesc un mesaj care incepea "La multi ani in casnicie!" si m-a izbit : este 30 SEPTEMBRIE! ziua casatoriei noastre! wow! am uitat total amandoi! Noroc cu prietena mea Elena, care este o draguta si ma suna sau imi da mesaj in fiecare an cu aceasta ocazie, ca astfel trecea ziua si noi nu realizam.
Deci asaaa...Au trecut 5 ani deja?! Cand? Unde? Cum? am verificat contorul de pe blog ca nu imi venea sa cred ca sunt 5 ani....de la frumosul eveniment cum ar spune unii :P
Asa ca V, La multi ani frumosi inainte sa avem! Sa fim sanatosi si puternici, fericiti in mica noastra familie, sa ne intarim sa trecem peste toate neplacerile, sa ne putem bucura de lucrurile si cele mai marunte!Sa ne vedem visurile implinite si sa traim asa cum ne dorim! 

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumim frumos Loredana! Scuze de intarzierea reactiei :) Sa fiti si voi sanatosi si fericiti in familie!

      Ștergere
  2. oau, LA Multi Ani!sa aveti o viata minunata impreuna, sa fiti fericiti , sanatosi, sa gasiti mereu rabdare ca sa rezolvati problemele cand apar, sa radeti mult, sa va iubiti:)
    Muahhh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, sarut mana pentru mesaj! asa sa fie! sorry ca raspund greu...you know me :P Pupici

      Ștergere
  3. ce mai faceti? nu ne mai vedem pe net?
    cu intirziere va spun "multi ani "frumosi si sanatosi in casnicie la cei 5 ani de cuplu.
    sa va traiasca si scumpa de Mariuca ca-mi este tare dor.
    va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buni, suntem bine, dar cu vazutul pe net nu mai garantez nimic pentru ca suntem mereu agitati pe aici :) Dar mai bine sa ne vedem pe viu, cand vii tu la noi! Multumim pentru urari! Te imbratisam cu mare iubire!

      Ștergere