joi, 28 aprilie 2011

HAI LA FOTOGRAF.RO!

De cand s-a nascut Mariuca i-am facut multe multe poze: dormind, razand, explorand, jucandu-se, strambandu-se...cu  zeci de cadre cu aceeasi figura sau ipostaza, incercand de fiecare data sa o surprind si pe ea in actiune, sa fiu atenta sa am setarile aparatului corespunzatoare, sa nu intre nu stiu ce creanga, picior strain sau pat nefacut in poza...sa nu ratez poza din cauza ochilor inchisi sau rosii, sau sa astept sa se declanseze blitul, sau mai stiu eu ce minune de la aparat..si sa se duca frumusete de instantaneu....si asa m-am chinuit eu cu "sapuniera mea" luata fortat din Franta (povestea alta-data....si de atunci V. nu a mai aprobat buget pentru alt aparat) sa intocmesc albumul Mariucai si al familiei, cu poze stangace facute de mine...si normal ca apare copilul si atat, cateodata se mai zareste si tatal...., dar poze cu noi trei cred ca avem cinci dintr-o mie! si nici astea nu ar fi fost atatea, daca nu ar fi fost un prieten , pasionat de fotografie, si care a avut amabilitatea sa vina si sa ne faca cateva  poze impreuna, si Mariucai separat! Si sunt cele mai frumoase, interesante si artistice poze ale noastre! Si acum ca il puteti gasi si pe site-ul lui si se pot vedea o parte din fotografiile facute de el, vi-l recomandam cu mare incredere si bucurie, in cazul in care vreti sa apelati la un pasionat si specialist in arta fotografiei: http://www.hailafotograf.ro/

5 comentarii:

  1. Da foarte frumoase pozele,eu le-am selectat si am facut citeva pozitii.Trebuie sa va faceti timp si voi ptr citeva poze de familie,ca uite asa trece timpul si o sa creasca Mariuca mare si o sa va lipseasca din colectie pozele odata cu trecerea anilor...
    Va pupa buni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept comentarii cum se descurca Maria fara mami.Si mami cu serviciul dupa cei 2 ani frumosi petrecuti cu copilul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,cum ai petrecut azi la ziua prietenei tale ANDREEA, te rog sa-i transmiti prin cuvintele tale cum stii mai bine, multe ,multe salutari de bine de la buni NUTI de la C-ta (bunica care i-a facut codite la ziua ta)sa cresteti mari frunoase,sanatoase si sa fiti mereu prietene asa cum se observa din timpul petrecut impreuna.
    Iar ptr.parintii lu'Andeea ce sa zic sunt niste parinti deosebiti sa le traiaca minunatia de fetita si LA MULTI ANI FERICITI!
    Multe salutari de la mare.
    Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stiti ca acum am vizionat si pozele de la Party! cu Andreea si sunt ff.. frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult buni :)
    Abia acum am vazut ca ne-ati pupacit si pe aici, nu daor la Andreea pe blog. Va pupam si noi si multumim pentru codite!! De atunci Andreea ne lasa oricand sa ii prindem parul:)
    Salutari si multumim din noua pentru vorbele frumoase:)

    RăspundețiȘtergere