miercuri, 6 aprilie 2011

Dovada trecerii timpului

Asa arata Mariuca noastra la 8-9luni.....


Si uite-o acum...la ziua lui David:


2 comentarii:

  1. Cat de frumoasa era la 8 lunite si cat de frumoasa este acum! Ai o fetita superba!! sava traiasca si va bucure viata! Sunteti o familie tare, tare frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. referitor la "dovada trecerii timpului"zi ca nu avem dreptate,asa cum se vad schimbarile de la 8-9 luni si respectiv 2 anisori in prezent cit de frumoase sunt si daca iti aduci aminte cum spuneai ca deabia astepti sa o vezi mergand sau altele...si uite acum cit de frumoasa este si se cam uita lunile acelea cind te chinuiai singurica{bine te ajuta si V..}asa se vor uita si aceste clipe sau momente la care te gindesti cum se vor descurca.
    Si vorba lu Valentin"o facem artista" filmuletul cu tobele, acum pozeaza ca o "vedeta "va rog sa aveti incredere in voi si vorba unei prietene din grupul tau ai atitea calitati si idei bune punele in aplicare cu mai multa incredere si cu mai mult curaj. eu ca mama team inteles perfect astazi si mi-am adus aminte cind te-am dus la 10-11 luni la cresa si etc...dar nu mai intru in amanunte ca nu vreau sa dau sfaturi,timpul le rezolva:rabdare,rabdare,rabdare....stii bine cine a spus-scris aceste cuvinte intelepte.va imbratisam pe toti Mariuca,Mariana si Valentin

    RăspundețiȘtergere