miercuri, 12 iunie 2013

Serbare gradi de sfarsit de an

Mariuca impreuna cu colegii ei de la gradi ne-au oferit un adevarat spectacol de sfarsit de an scolar!
Recunosc ca nu am avut emotii inainte pentru ca eram increzatoare ca ea va fi dezinvolta, fara trac si tot ce vroiam era ca ea sa se bucure de moment:) Si a fost mai mult de atat....Mariuca noastra a fost foarte implicata si motivata, alaturi sufleste de colegii ei (le striga "bravo" dupa ce isi terminau recitalul) , incantata si vesela ca in zi de sarbatoare :))Toti au spus frumos poeziile si au cantat tare si entuziasmat.
Indiferent de cum ar fi decurs evenimentul, eu tot as fi fost incantata, dar pentru ca in primul rand ea s-a simtit bine , i-a placut si s-a bucurat de fiecare minutel, consider ca a fost un succes total :) Se vedea asta de cand a intrat salutandu-si fanii (adica noi doi, doua bunici si unchiul din oficiu)....si pana la final cand inca ar mai fi topait!


 Dupa serbare, am fost cu totii si am sarbatorit in familie la mai noul nostru loc preferat , in Fabrica, unde am mancat ceva bun si Mariuca s-a jucat in voie.
 Mai multe poze pentru bunici :
https://picasaweb.google.com/109692147009041626423/SerbareGradiIunie2013#

Un comentariu:

  1. buni de la constanta13 iunie 2013 la 18:51

    Surpriza mare!serbarea a fost fff frumoasa bine organizata si MARIUCA noastra a fost super OK s-a prezentat foarte bine ,a recitat f bine poezia,a tinut ritmul f bine la dans (eu va spun sa o inscrieti si la dansuri?)
    Bravo Mariuca ne-ai facut foarte fericiti.
    Sunteti o familie foarte frumoasa.FELICITARI ptr rezultatele M

    RăspundețiȘtergere