duminică, 24 februarie 2013

Weekend cu tenis si balet



In programul de weekend al Mariucai  figureaza de ceva timp doua activitati sportive dragute zic eu si ea pare sa fie  incantata de amandoua.
La orele de tenis are parte de  o combinatie intre exercitii de tenis si jucat cu mingiile...si mai nou se ocupa si de castelase din zgura   :))

Si balet: azi a fost ceva mai special pentru ca au fost invitate si bunicile pentru ca a fost lectie deschisa! au fost dulci si adorabile cu propriile lor interpretari la tot ce arata doamna de balet:)







4 comentarii:

  1. Foarte draguta pustoaica. Am observat ca mergeti in acelasi loc la balet ca si pritena voastra de blog, andreea s Wonders.

    RăspundețiȘtergere
  2. buni de la constanta27 februarie 2013 la 19:58

    Emotii,emotiii am avut si asteptam cu neravdare ziua de duminica 24/02/2013 sa ajung in Buc.sa particip la "ora deschisa de balet" unde participa Mariuca.
    va spun cu cea mai mare sinceritate ,am fost asa de surprinsa si in acelasi timp am avut si emotii eram ochi si urechi la Mariuca,ma uitam asa de atenta la miscarile ei ca nici nu stiu cum a trecut ora de balet,nici nu am putut sa observ celelalte colege ale ei .
    Mariuca mi s-a parut asa de gratioasa, frumoasa,atenta la d-na prof.si isi facea exercitiul cu simt de raspundere.
    La final am felicitat-o si i-am oferit si un buchet de flori,
    mi-a raspuns" Buni sunt adorabile"
    va pup si va multumim ca ne-ati invitat pe cele doua binici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mari, te-am nominalizat la un premiu ;)
    http://gagaita.blogspot.ro/2013/04/liebster-award.html
    Pupici

    RăspundețiȘtergere