sâmbătă, 16 februarie 2013

Suuus, cat mai sus!

Lucrurile sunt parca si mai frumoase atunci cand vin pe neasteptate si din simplitate.
Aseara am fost in vizita la prietenii nostri dragi, de multe ori eu ii spun "vizita de joaca" pentru ca Mariuca sa se joace cu Andreea, insa recunosc ca eu ma simt cel putin la fel de bine ca ea pentru  ca stau de povesti cu parintii depanam amintiri, mai planuim o iesire, impartasim chestii de parenting,  mai vorbim de un shopping  scurt, asta daca este numai Roxana :) ...si eu sunt rasfata cu ceai bun, cu praji de casa, este cred printre singurele dati unde beau un soi de bere,  una cu aroma numai de tatal Andreei stiuta:P . Aseara  am avut si un bonus la plecare , oameni veseli si plini de idei bune, au propus sa inaltam un lampion! ole! Noi mai vazusem mai demult in centru vechi lampioane inaltate, dar Mariuca era mai mica si nu intelegea mare lucru, asa ca aseara un lucru relativ simplu ca actiune, si deloc costisitor, a fost de mare efect! Ne-am uitat fascinati cum se inalta flacara suuuus, din ce in ce mai suuus, si se facea din ce in ce mai mica, pana a ajuns sa arate ca o stea! 


Later edit:
Diminetile noastre  de weekend cu cafeluta si mic dejun  in familie continua, si de data aceasta tati a fost fotograful in timp ce noi ne savuram bauturica:



Un weekend lung si frumos sa aveti!

6 comentarii:

  1. Un weekend plăcut si vouă, jucăușilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. buni de la constanta16 februarie 2013 la 11:29

    Ma bucur ff mult ca am primit raspuns la
    faza "micul dejun in familie".
    Mariuca esti o scumpa ?ai o pozite corecta, stii
    cum sa savurezi micul dejun.
    continuati cu placere aceste momente placute.
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa..ce frumos ca au iesit si pozele;). Eu am ideea cu lampionul de cand am vazut Tangled (desenele cu rapunzel:d) si e o scena acolo cu muuulte lampioane. Nu stiam insa de unde sa iau asa ca atunci cand le-am reperat la Prichindel am fost super happy. Va mai chemam cand inaltam, ca fetele erau tare incantate:). Bine, si noi:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. O săptămână frumoasa sa ai!
    Te aștept cu un premiu pentru tine cand vei avea un pic de timp!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa poze, chiar immi pare o mica minune!Sunt frumoase si fetele si pozele!Poate ne spui cum au facut lampionul;sau e luat de gata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicol,lampionul este cumparat de la un magazinas de langa Timpuri noi,Bucuresti si noi doar ne-am bucurat de el:)multumim de vizita si ma bucur ca ti-am descoperit blogul:)sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere