sâmbătă, 2 februarie 2013

Doar weekend

Sambata dimineata este momentul meu preferat! Luam  frumos micul dejun impreuna si ne bem cafeluta pentru oameni mari si pentru copii ( Mariuca isi bea cafeluta ei pentru copii din lapte si praf de roscova) Plus de asta, avem un weekend intreg inaintea noastra, cum sa nu te simti bine!



 Apoi ne-am scos nasucurile la aer si picioarele la dezmortit prin parc.


 Si dupa-amiaza ne-am invrednicit sa schimbam ghirlanda de  la Craciun cu omuleti si braduti, si am facut una de "sezon " din carton colorat : eu am taiat inimioarele, le-am facut gaurele cu perforatorul impreuna si  Mariuca  le-a insirat tinand cont de succesiunea culorilor - om observat si in alte joculete ca respecta cu usurinta orice tip de pattern-uri cu culori, forme, pesonaje, asa ca mica noastra decoratiune a fost gata rapid. Mai avem o ghirlanda mica pe celalalt perete din inimioare din carton alb pe care Mariuca le-a colorat ea , dar nu apucat sa-i fac poza. 

Weekend frumos in continuare sa aveti!

7 comentarii:

  1. Un weekend frumos si voua, oameni tineri si iubareti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Loredana!Sa aveti si voi numai zile frumoase!pupici!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase diminetile voastre:). La noi din pacate andreea vrea laptele doar la desene, e ritualul ei si nu se abate de la el.
    Faina si ghirlanda:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, pentru ca nu avem ocazia sa stam relaxati asa decat sambata si f rar in alte zile...tinem mult sa stam impreuna la miculdejun si ne intindem la povesti, joculete...in rest, si mariuca are multe mese din pacate care le vrea la desene.
      pup

      Ștergere
    2. la ghirlanda te-ai prins ca ne-am inspirat de pe blogul lui Kelle H :P

      Ștergere
  3. buni de la constanta3 februarie 2013 la 21:22

    foarte frumos organizat weekndu-l,dar buni ar dori sa fiti toti 3 in poza,la urmat.poza asezati aparatul foto in asa fel sa va cuprinda pe toti.
    de .... ce te faci cu buni vrea mai mult (fara comentari)
    MARIUCA esti o scumpa.
    va pup si va zic o saptamana usoara si linistita.

    RăspundețiȘtergere