sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Wishlist 2013

Desi mi-a stat gandul la inceputul anului mereu la rezolutiile  2013 si tot citeam sau auzeam pe altii vorbind de asta, eu nu am reusit sa ma mobilizez sa mi le centralizez cumva pe undeva. Dar cred eu ca nu este niciodata tarziu sa imi proiectez dorintele, sa fac liste, sa initiez proiecte mici si mari, sau cel putin sa visez la ele....si oricum ar fi starea lor de avansare, eu ma simt taaare bine sa le scriu undeva si sa ma gandesc la ele, si minunat ar fi sa am concentrarea si determinarea permanenta care sa duca la realizarea lor!!!
Pentru ca Wishlist 2012  a functionat in mare parte, lansez Wishlist 2013 pentru familia noastra!
Asadar, anul acesta vreau sa bifam urmatoarele:


1. Apartament. Unul anume....:)
 Viitorii nostri fini sunt tare draguti si simpatici, si de Craciun i-au adus lui V carticica aceasta. A fost foarte funny ideea, cei care ne cunosc stiu de ce :)) Momentan Mariuca este cea care profita la maxim de ea si o asculta aproape in fiecare seara. Chiar e simpatica!


2. O vacanta la fel de reusita ca cele de anul trecut! 
Scriu "cele" pentru ca anul trecut s-au aranjat cumva lucrurile si dupa ce am fost putin pe la bunici pe la mare, pe la Brasov, am vizitat dupa mult timp un loc drag mie, am ajuns si in Grecia unde acum realizez si mai mult ce frumos a fost! Desi ii ziceam unei prietene ca anul acesta daca reusim sa facem o vacanta nu mai mergem in Grecia, uitand-ma la poze...parca m-as razgandi :)


3. Aparat foto :)
Acesta este singura restanta pentru mine de anul trecut! Stiu ca in ultima perioada multa lumea se orienteaza catre fotografie ca pasiune sau ca o activitate profitabila. La mine dorinta de avea un aparat foto mai bun este strict pentru ca pozele  in familie sa iasa clare, luminoase...nu ma pricep mai mult, dar desi recunosc ca as putea trai in continuarea cu ce avem acum la dispozitie, eu nu imi iau gandul de la un aparat foto mai performant. Poate in situatia noastra este ultimul lucru care ar trebui sa fie pe lista, dar tot il vreau...Gata, am trecut-o si pe aceasta! 


Cam atat din sfera materiala....sau cel putin pentru moment :)

Insa mai am o lista pentru suflet! Una mai importanta! O lista pentru care vreau sa o inramez si sa o pun pe un perete al casei ( in apartamentul acela care-l ni-l dorim :)) ) 
Si o afisez aici "public", pentru a fi un angajament pe care mi-l iau si fata de mine si fata de toti cei implicati:
1. Sa am grija de sanatatea mea si a familiei mele: alimentatie adecvata , completa si diversificata pe cat posibil
2. Ca sa fiu un bun exemplu pentru Mariuca, vreau sa am mai multa rabdare, sa nu mai ma supar, sa fiu blanda, sa zambesc si sa rad, sa ma ingrijesc , sa ma organizez , sa fac miscare, sa petrec mai mult timp jucand-ma cu ea, facand multe activitati creative si educative care sa o incante, sa o ajute sa inteleaga lumea din jurul ei. Pentru V vreau sa fiu o sotie mai putin cicalitoare si pentru parinti o fiica mai apropiata si mai prezenta! Relatiile cu nasii si viitorii nostri fini, vreau sa fie mai stranse si sa fim mai prezenti unii in viata celorlalti. Sa imi sun prietenii si sa povestim macar la telefon daca nu reusim sa ne vedem.
3. Vreau sa iesim mai mult in oras, sa vizitam muzee, expozitii, sa mergem la teatru, la film, sa iesim cu fetele la suc, la inghetata, sa intram intr-o cofetarie si sa ne rasfatam cu prajituri!
4. Vreau sa fac lucruri si sa imi placa oamenii din jurul meu, neconditionat, sa ii inteleg, sa nu ii judec, mai degraba sa mai evaluez pe mine !
5. Focusarea pe ce este mai important in viata noastra, orientarea continua permanenta spre dezvoltarea si educatia Mariucai mi se par  prioritare  si totusi ma las atat de mult purtata de rutina zilnica ...vreau sa scap de senzatia ca ma simt coplesita! Am niste idei care daca vor da roade cat de cat, le voi scrie si aici.
6. Banii nu sunt ignorati nici ei. Si nu o sa scriu acum ca vreau sa fac economii! Ar fi ideal! Dar merg pe principiu ca banii care ii castigam sau ii vom castiga sa fie pe masura indeplinirii (in mod pertinent evident) a tuturor dorintelor noastre:)   

Si cel mai mult si mai mult ( cum ar spune M), vreau ca Mariuca sa fie fericita si sa cresca frumos!

Un 2013 memorabil cu mare drag sa avem!


8 comentarii:

  1. Doamne ajuta sa vi se implineasca visele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie asa! Sa vi se implineasca toate toate si altele in plus:)
    Pupici multi de la noi

    RăspundețiȘtergere
  3. buni de la constanta12 ianuarie 2013 la 18:22

    -Super,frumos si foarte bine punctat si doamne ajuta.
    -Referitor la pct. 2 asa este: eu pina nu te sun in fiecare zi sa-ti aud glasul, si asa simt eu ca te am aproape( cu riscul ca te deranjez cite odata dar distanta...)nu mai continui..si stiu ca in scris parca avem mai multa putere de a spune ce ne dorim si in mod concret in ziua de duminica si seara de seara...sa avem mai multa putere de a ne indeplini ceea ce dorim
    -titlul de pe carticica sa vi se implineasca cit mai repede.
    te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  4. Yeeei, sa devina toate realitate si sa ne intalnim la sfarsitul anului cu zambetul pe buze ca acest wishlist a fost bifat in intregime;)
    p.s. no.1 se regaseste si la noi, tot in cap de lista:))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne vedem la sfarsit de ani sanatosi in propriile noastre case Mada!
      Pupici multi si voua!

      Ștergere