joi, 27 decembrie 2012

Craciun fericit




Sanatate si liniste va doresc tuturor! Sa fiti impacati si sa traiti frumos si in armonie!

Anul acesta am reusit sa avem un  Craciun frumos si linistit, cu bunicii langa noi si prietenii pe-aproape. Am bifat in mare parte   ce ne-am propus, pentru restul speram sa le reusim la anul. Dar cel mai important este ca am fost sanatosi cu totii anul acesta! 
 Ca de obicei voi face in aceasta perioada o contabilizare in agenda cu puncte de luat in seama sau de imbunatatit pentru la anul, si sigur voi sublinia capitolul cu latura spirituala si duhovniceasca a acestor sarbatori, pentru ca anul acesta am cazut mai mult in partea materiala, iar Mariuca a fost putin invaluita de cadouri din toate partile  si mi-e teama sa nu pierdem esentialul...

Dar ma bucur tare mult ca am fost cu toti bunicii langa noi, cu prieteni dragi , ca am fost colindati si am colindat , am vazut copii incantati si sanatosi misunand pe langa brad, cautand si desfacand cadouri! Mai mare dragul sa te uiti la niste copilasi, frumosi, cantand cum stiu ei, dar entuziasmati, colinde!

fericiti cu ce-au primit de pe urma colindatului

mare adunare de Craciun!  devine traditia grupului :)
numai asa M se poate prezenta in fata Mosului, sau vreo petrecere :)

dragii nostri bunici pe care ii iubim mult si le multumim pentru tot ce fac pentru noi!
Si chiar daca e mai tarziu, va colindam si noi putin



2 comentarii:

  1. Sarbatori frumoase in continuare si sa vi se indeplineasca ceea ce va doriti. Sunteti f frumosi. Pupici tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori frumoase si voua! sa fiti fericiti si sa va vedeti impliniti visul!v-am simtit lipsa sa stiti!Va imbratisam cu drag!

      Ștergere