sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ziua in care am avut doi

Pentru ca de dimineata a fost o vreme superba de toamna, cu raze blanzi, adieri placute si cu dansul frunzelor, am lasat o mamica cu o burtica sa se odihneasca si am iesit eu cu piticii veseli si haiosi. Desi ei in principiu sunt copii cumiti, nu stiam cum o sa ma descurc eu cu 'doi' .....dar a fost frumos si recunosc ca incurajator in cazul in care....desi stiu, aici vorbim de copii gata crescuti, dormiti si hraniti 
Si daca tot se jucau ei asa frumos si erau cumintei, am profitat si le-am facut o sedinta foto, la care se pare,  s-au adaptat rapid






Dupa ce ne-am intors acasa victoriosi cu plantutele noastre cu tot cu radacina :)


6 comentarii:

  1. deci... mi-ai facut seara asa de frumoasa cu aceste poze :) ne-am uitat toti 3. sunt asa de dulci amandoi:). sper ca mamica cu burtica sa mai scrie pe blog.
    la multi ani mariucai cu intarziere!
    pupici multi, multi si sa stii ca esti minunata cu 2 ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Alexandra!intr-adevar sunt tare simpatici amandoi si se joaca frumos impreuna. Sa stii ca nu a fost deloc greu cu amandoi pentru 2ore...dar nu stiu daca as face fata cu doi ai mei pentru 24ore :))
      Va pupam pe toti trei!

      Ștergere
  2. Foarte frumos ! Deci prinzi curaj...:d. Pai daca e asa, nu vrei sa incerci si cu trei?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As incerca si cu trei, dar cu vreo 3calmante luate inainte sa fiu zen :P
      Dar stii ca putem ajunge la o intelegere, zi-mi cand ai programare la coafor, matzele stau la mine....si apoi iti transmit agenda mea cand vreau sa ajung la shopping :P win-win situation;)

      Ștergere
  3. buni de la constanta3 noiembrie 2012 la 12:57

    ff frumos peisajul de toamna,asa repede au trecut 3 zile la
    Buc ca nu am facut nici o poza cu Mariuca,dar am fost asa de mandra ca m-am plimbat cu ea de mana si am fost si la gradinita (mi-a placut f mult cum arata gradinita unde este inscrisa si MARIUCA),de ce sa nu recunosc ca as fi vrut sa ma cunoasca si pe mine cineva sa-mi zica "te plimbi cu nepoata"?.Mult succes la gradinita si sa auzim numai de bine .
    va pupa buni

    RăspundețiȘtergere