duminică, 8 iulie 2012

Mix de weekend

Mai nou, am impresia ca traiesc pentru weekenduri...ca in timpul saptamanii parca nu apucam sa facem si sa ne bucuram de prea multe...si desi am fost noi cam lesinati de caldura, am reusit sa mai bifam ceva din cele dorite:

oprire obligatorie: Mariuca se batzaie de fiecare data pe copacul acesta, la iesirea din parc
pupicul de "sa te faci buna si delicioasa" pentru placinta cu visine si zmeura
sa va prezint bicicleta lui tati! :)
nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de wishinglist.....
2/3 din familia Raiciu pe roti :P


Si in alta ordine de idei...
1.Nu stiu cum va descurcati voi cu mancarea si gatitul, dar la noi daca nu era Buni, am fi mancat salate dimineata, pranz si seara :D si Buni are super idei, si una dintre ele poate va ajuta si pe voi : la felul2 a pregatit un sos de rosii cu carnita de pui, apoi a fiert paste penne si le pastram separat intr-un vas, si a mai preparat un piure din cartofi si putin morcov (cateodata mai pune si putina albitura sau dovlecel). Si astfel, cand avem chef de paste, adaugam sosul cu carnita peste paste si incalzim , si la alta masa optam pentru piure cu carnita de pui si sos   :)
2. Aveti ideea unde pot gasi ceva asemanator cu "Calendarul naturii" din imaginile de mai jos? Acesta l-am vazut in Franta...si normal ca era numai in franceza...si la 41Euro nu am putut trece peste acest aspect :P Asa ca eu sper sa gasesc in varianta engleza macar....Este din material textil, si elementele se prind pe sistemul "arici"! El arata super, numai de nu ar fi fost in franceza :((



3.La capitolul baita la par: ce modalitati aveti sa nu fie atat de dezagreabil spalatul pe cap la cei mici? Mariuca nu sufera cand simte apa care se prelinge pe la urechiuse sau pe la ochi...avem problema asta de muuult, si ma tot gandesc ca poate reusim sa schimbam asta...

O saptamana placuta sa aveti!

2 comentarii:

  1. un calendar d-asta facusera si la andreea la gradi, dintr-un carton maare si hartiute mici colorate. In fiecare dimineata copiii completau, temperatura, ziua, anotimpul, soare/ploaie...d-astea.
    Cred ca se paote face din hartie...O sa incerc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaaaai, ce pofta mi-e de placinta, mai ales cu visine :) sunteti ff frumosi si ma bucur ca va tineti de lista de dorinte:) sa vezi ce frumos e cand o sa mergeti toti 3 pe biciclete! va pup si te anunt ca e gata blogul :)

    RăspundețiȘtergere