miercuri, 12 iunie 2013

Serbare gradi de sfarsit de an

Mariuca impreuna cu colegii ei de la gradi ne-au oferit un adevarat spectacol de sfarsit de an scolar!
Recunosc ca nu am avut emotii inainte pentru ca eram increzatoare ca ea va fi dezinvolta, fara trac si tot ce vroiam era ca ea sa se bucure de moment:) Si a fost mai mult de atat....Mariuca noastra a fost foarte implicata si motivata, alaturi sufleste de colegii ei (le striga "bravo" dupa ce isi terminau recitalul) , incantata si vesela ca in zi de sarbatoare :))Toti au spus frumos poeziile si au cantat tare si entuziasmat.
Indiferent de cum ar fi decurs evenimentul, eu tot as fi fost incantata, dar pentru ca in primul rand ea s-a simtit bine , i-a placut si s-a bucurat de fiecare minutel, consider ca a fost un succes total :) Se vedea asta de cand a intrat salutandu-si fanii (adica noi doi, doua bunici si unchiul din oficiu)....si pana la final cand inca ar mai fi topait!


 Dupa serbare, am fost cu totii si am sarbatorit in familie la mai noul nostru loc preferat , in Fabrica, unde am mancat ceva bun si Mariuca s-a jucat in voie.
 Mai multe poze pentru bunici :
https://picasaweb.google.com/109692147009041626423/SerbareGradiIunie2013#

duminică, 2 iunie 2013

Si noi ne-am bucurat de 1Iunie


De ziua copilului am ales sa petrecem cum ne simtim noi mai bine : sa ne plimbam cu persoane dragi, sa ne bagam nasurile prin rafturi de carticele si jucarii, sa ne rasfatam cu papi bun :) Nu am vrut sa participam la diverse evenimente organizate special pentru copii pentru ca ideea de merge intr-o agomeratie, imbulzeala, agitatie, muzica tare si animari ridicole de multe ori (umila mea parere care poate fi contrazisa oricand) nu ma incanta deloc. Asa ca am ales sa mergem in Centrul vechi al Bucurestiului , si am servit "brunch-ul" intr-un local dragut, micut dar chic si care face niste preparate bune-bune. De exemplu Mariuca a servit un fel de french toast cu fructe si sos de fructe de padure!Delicios!  Regret ca nu am facut poze si la bunatatile ce le-am mancat, dar ne-am infipt in ele imediat ce au sosit la masa .
La muuulti ani dragele noastre!
La muuulti ani tuturor copiilor, sa fiti fericiti , iubiti si aveti o copilarie frumoasa!

P.S. A fost iesire doar intre fete, pentru ca tatii aveau alte misiuni de indeplinit...dar cum s-a observat, am avut si un mic indian printre noi :)