joi, 16 mai 2013

Iesiri de mai

Mai este luna in care cheful de iesit afara, de vizitat, de mers pe nu stiu unde, ia avant dupa ce atata timp a fost ori prea frig, ori nu aveai prea multe optiuni .

Asa ca dornici si noi de facut altceva in afara de casa-servici-parc, noi am avut placerea sa redecoperim un loc dragut destinat familiilor : terasa Fabrica. Poti sta la terasa sa savurezi o limonda sau sa mananci si poti sa privesti copilul in timp ce se joaca intr-un  loc special amenajat pentru cei mici cu nisip , leagane, topogane si trambulina!deci oricare dintre aceste combinatii o incanta pe Mariuca la maxim, asa ca am impresia ca o sa mai mergem pe acolo mai des . Clubul/terasa face parte din stilul 'underground' si are farmecul ei. Insa preturile totusi depasesc categoria aceea... Dar mie una imi place...mi-aduce aminte de facultate.... sunt multi studenti pe acolo si dc nu sunt studenti, ai impresia ca dai peste generatia 'Fire' care intre timp au devenit parinti :)) Deci sa nu va asteptati la o terasa de fite...


Si un alt loc dragut in care am ajuns din initiativa mamicilor din grupul nostru de prieteni, este locul de picnic cu plaja ecologica si alte chestii atractive din Parcul Copiilor, zona Tineretului....sincer nici nu stiu cum se numeste toata zona aceea...Oricum noi ne-am simtit bine acolo, am  facut un mic picnic, fetele s-au jucat, au dansat, au alergat pe acolo sau ce au mai facut ele, si noi ne-am delectat cu bere pentru mamici:)



miercuri, 8 mai 2013

Paste 2013

HRISTOV A INVIAT!

Anul acesta am deschis sezonul estival cu ocazia  Pastelui si ne-a placut. Ne-am vazut cu ambele randuri de bunici, cu o parte de strabunici chiar, cu unchi, cu matusi, si am fost si pe plaja unde ne-am rasfatat :)

sâmbătă, 4 mai 2013

Petrecerea cu prietenii


 Mariuca tine foarte mult la prietenii ei si ii sunt dragi tare, asa ca nu ne-am indurat sa renuntam la o a doua petrecere de ziua ei cu copii. Asa ca party reloaded :) A fost dragut, cu bucurie pentru pitici ca sunt impreuna si jucariile sareau intr-o parte si in alta, iar pentru noi mamele ca mai povestim  . Insa de acum e clar ca  spatiul nostru mic nu mai este suficient pentru copilasii nostri care au crescut !doar sunt mari acum, au patru ani ! asa se lauda toti:))
 Multumim tuturor pentru cadourile, felicitarile si gandurile frumoase!

'pony cake' - sa fie in acord cu obsesia in materie de jucarii a Mariucai