duminică, 24 februarie 2013

Weekend cu tenis si balet



In programul de weekend al Mariucai  figureaza de ceva timp doua activitati sportive dragute zic eu si ea pare sa fie  incantata de amandoua.
La orele de tenis are parte de  o combinatie intre exercitii de tenis si jucat cu mingiile...si mai nou se ocupa si de castelase din zgura   :))

Si balet: azi a fost ceva mai special pentru ca au fost invitate si bunicile pentru ca a fost lectie deschisa! au fost dulci si adorabile cu propriile lor interpretari la tot ce arata doamna de balet:)







sâmbătă, 16 februarie 2013

Suuus, cat mai sus!

Lucrurile sunt parca si mai frumoase atunci cand vin pe neasteptate si din simplitate.
Aseara am fost in vizita la prietenii nostri dragi, de multe ori eu ii spun "vizita de joaca" pentru ca Mariuca sa se joace cu Andreea, insa recunosc ca eu ma simt cel putin la fel de bine ca ea pentru  ca stau de povesti cu parintii depanam amintiri, mai planuim o iesire, impartasim chestii de parenting,  mai vorbim de un shopping  scurt, asta daca este numai Roxana :) ...si eu sunt rasfata cu ceai bun, cu praji de casa, este cred printre singurele dati unde beau un soi de bere,  una cu aroma numai de tatal Andreei stiuta:P . Aseara  am avut si un bonus la plecare , oameni veseli si plini de idei bune, au propus sa inaltam un lampion! ole! Noi mai vazusem mai demult in centru vechi lampioane inaltate, dar Mariuca era mai mica si nu intelegea mare lucru, asa ca aseara un lucru relativ simplu ca actiune, si deloc costisitor, a fost de mare efect! Ne-am uitat fascinati cum se inalta flacara suuuus, din ce in ce mai suuus, si se facea din ce in ce mai mica, pana a ajuns sa arate ca o stea! 


Later edit:
Diminetile noastre  de weekend cu cafeluta si mic dejun  in familie continua, si de data aceasta tati a fost fotograful in timp ce noi ne savuram bauturica:



Un weekend lung si frumos sa aveti!

sâmbătă, 2 februarie 2013

Doar weekend

Sambata dimineata este momentul meu preferat! Luam  frumos micul dejun impreuna si ne bem cafeluta pentru oameni mari si pentru copii ( Mariuca isi bea cafeluta ei pentru copii din lapte si praf de roscova) Plus de asta, avem un weekend intreg inaintea noastra, cum sa nu te simti bine!



 Apoi ne-am scos nasucurile la aer si picioarele la dezmortit prin parc.


 Si dupa-amiaza ne-am invrednicit sa schimbam ghirlanda de  la Craciun cu omuleti si braduti, si am facut una de "sezon " din carton colorat : eu am taiat inimioarele, le-am facut gaurele cu perforatorul impreuna si  Mariuca  le-a insirat tinand cont de succesiunea culorilor - om observat si in alte joculete ca respecta cu usurinta orice tip de pattern-uri cu culori, forme, pesonaje, asa ca mica noastra decoratiune a fost gata rapid. Mai avem o ghirlanda mica pe celalalt perete din inimioare din carton alb pe care Mariuca le-a colorat ea , dar nu apucat sa-i fac poza. 

Weekend frumos in continuare sa aveti!